Wilujeng sumping di PYVAC!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

PUYUAN vakum palapis, produsén profésional tina mesin palapis vakum di Cina. Sanggeus fokus kana téhnologi palapis vakum leuwih 20 taun, kami mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalayan panalungtikan & ngembangkeun, téhnologi palapis, manufaktur mesin, jualan na jasa palapis babarengan.
Simkuring teu ukur diala sistem manajemen kualitas ISO jeung CE Produk bijil, tapi oge milik sababaraha patén-patén nasional téhnologi canggih. Akurat mawa kaluar sistem manajemen kualitas ISO 9001 dina rarancang, manufaktur, produksi jeung inspeksi unggal ...

wartos

Service kami

Urang nyadiakeun layanan turnkey, kaasup panalungtikan pilem palapis, alat-alat urang R & D, desain, manufaktur, instalasi, debugging, produksi sidang, latihan tanaga jeung perawatan mesin ...

If there is a layer of dust in the vacuum coating, it will affect the overal effect of vacuum coating film, then how to reduce the dust during vacuum coating? The target material shall meet the necessary purity requirements Pay attention to the cleanliness of the environment after the sampl...
Magnetron sputtering is a deposition technology involving a gaseous plasma which is generated and confined to a space containing the material to be deposited – the ‘target’. The surface of the target is eroded by high-energy ions within the plasma, and the liberated atoms travel through the...
WhatsApp Online Chat!