Wilujeng sumping di PYVAC!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

PUYUAN vakum palapis, produsén profésional tina mesin palapis vakum di Cina. Sanggeus fokus kana téhnologi palapis vakum leuwih 20 taun, kami mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalayan panalungtikan & ngembangkeun, téhnologi palapis, manufaktur mesin, jualan na jasa palapis babarengan.
Simkuring teu ukur diala sistem manajemen kualitas ISO jeung CE Produk bijil, tapi oge milik sababaraha patén-patén nasional téhnologi canggih. Akurat mawa kaluar sistem manajemen kualitas ISO 9001 dina rarancang, manufaktur, produksi jeung inspeksi unggal ...

wartos

Service kami

Urang nyadiakeun layanan turnkey, kaasup panalungtikan pilem palapis, alat-alat urang R & D, desain, manufaktur, instalasi, debugging, produksi sidang, latihan tanaga jeung perawatan mesin ...

Vacuum coating machine is one of the most widely used vacuum equipment in vacuum application industry at present. General vacuum chamber, vacuum unit, electrical control cabinet these three system as working principles. Vacuum chamber size is different according to the different products an...
1. Equipment grounding must be reliable and always check the electrical conductivity of the grounding device 2. The diffusion pump and the oil booster pump must be connected with the cooling water before heating, and the pump stops working, but the cooling water must not be cut off when th...
WhatsApp Online Chat!