Wilujeng sumping di PYVAC!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

PUYUAN vakum palapis, produsén profésional tina mesin palapis vakum di Cina. Sanggeus fokus kana téhnologi palapis vakum leuwih 20 taun, kami mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalayan panalungtikan & ngembangkeun, téhnologi palapis, manufaktur mesin, jualan na jasa palapis babarengan.
Simkuring teu ukur diala sistem manajemen kualitas ISO jeung CE Produk bijil, tapi oge milik sababaraha patén-patén nasional téhnologi canggih. Akurat mawa kaluar sistem manajemen kualitas ISO 9001 dina rarancang, manufaktur, produksi jeung inspeksi unggal ...

wartos

Service kami

Urang nyadiakeun layanan turnkey, kaasup panalungtikan pilem palapis, alat-alat urang R & D, desain, manufaktur, instalasi, debugging, produksi sidang, latihan tanaga jeung perawatan mesin ...

Mass Flowmeter, or MASS FLOW METER (abbreviated as MFM), is an instrument for accurately measuring gas flow. Its measurement value is not misaligned due to the fluctuation of temperature or pressure and does not require temperature and pressure compensation.   The mass flow cont...
Sputtering target material has the characteristics of high purity, high density, multi-component and uniform grain, which is generally composed of target blank and back plate. The target blank belongs to the core part of sputtering target material and is the target material bombarded by hi...
WhatsApp Online Chat!