Wilujeng sumping di PYVAC!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

PUYUAN vakum palapis, produsén profésional tina mesin palapis vakum di Cina. Sanggeus fokus kana téhnologi palapis vakum leuwih 20 taun, kami mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalayan panalungtikan & ngembangkeun, téhnologi palapis, manufaktur mesin, jualan na jasa palapis babarengan.
Simkuring teu ukur diala sistem manajemen kualitas ISO jeung CE Produk bijil, tapi oge milik sababaraha patén-patén nasional téhnologi canggih. Akurat mawa kaluar sistem manajemen kualitas ISO 9001 dina rarancang, manufaktur, produksi jeung inspeksi unggal ...

wartos

Service kami

Urang nyadiakeun layanan turnkey, kaasup panalungtikan pilem palapis, alat-alat urang R & D, desain, manufaktur, instalasi, debugging, produksi sidang, latihan tanaga jeung perawatan mesin ...

Magnetron sputtering coating is one of the indispensable technologies in modern industry. Magnetron sputtering coating is widely used in transparent conductive film, optical film, superhard film, corrosion resistant film, magnetic film, reflection reducing film, antireflection film and various de...
Vacuum evaporation coating is a technology to obtain film by heating and evaporating a substance on the surface of substrate material under vacuum condition. The evaporated material is called evaporation material. Evaporation coating was first proposed by M.Faraday in 1857. After more...
WhatsApp Online Chat!