Wilujeng sumping di PYVAC!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

PUYUAN vakum palapis, produsén profésional tina mesin palapis vakum di Cina. Sanggeus fokus kana téhnologi palapis vakum leuwih 20 taun, kami mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalayan panalungtikan & ngembangkeun, téhnologi palapis, manufaktur mesin, jualan na jasa palapis babarengan.
Simkuring teu ukur diala sistem manajemen kualitas ISO jeung CE Produk bijil, tapi oge milik sababaraha patén-patén nasional téhnologi canggih. Akurat mawa kaluar sistem manajemen kualitas ISO 9001 dina rarancang, manufaktur, produksi jeung inspeksi unggal ...

wartos

Service kami

Urang nyadiakeun layanan turnkey, kaasup panalungtikan pilem palapis, alat-alat urang R & D, desain, manufaktur, instalasi, debugging, produksi sidang, latihan tanaga jeung perawatan mesin ...

Mirror/glass coating production line is shipped to our customers
With the soon coming new year 2020, people are all very happy.  Our Puyuan also very happy because we make a successfully delivery of mirror/glass coating production line to our customer.  Customer is very satisfied with our delivery.  We firmly believed that our vacuum coating machine c...
Warmly welcome our India customer come for visiting our factory
Our India customer came to visit us for checking PVD vacuum coating machines on Jan. 3rd, 2020.  Our kind customers brought their product to us and very kindly to tell us their requirements in details.  Thanks for our customers coming and their trust, we showed our coating machines and the ...
WhatsApp Online Chat!