Wilujeng sumping di PYVAC!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

PUYUAN vakum palapis, produsén profésional tina mesin palapis vakum di Cina. Sanggeus fokus kana téhnologi palapis vakum leuwih 20 taun, kami mangrupa perusahaan tinggi-tech terpadu kalayan panalungtikan & ngembangkeun, téhnologi palapis, manufaktur mesin, jualan na jasa palapis babarengan.
Simkuring teu ukur diala sistem manajemen kualitas ISO jeung CE Produk bijil, tapi oge milik sababaraha patén-patén nasional téhnologi canggih. Akurat mawa kaluar sistem manajemen kualitas ISO 9001 dina rarancang, manufaktur, produksi jeung inspeksi unggal ...

wartos

Service kami

Urang nyadiakeun layanan turnkey, kaasup panalungtikan pilem palapis, alat-alat urang R & D, desain, manufaktur, instalasi, debugging, produksi sidang, latihan tanaga jeung perawatan mesin ...

Vacuum coating machine fine pumping too slow mainly from the following aspects to find the reasons for: 1、A diffusion pump may not be so awesome.Solution: the ionization gauge can be used to pump the mouth of the pump, see the pump single pumping can reach the number, to look at the time and ...
    The most direct coating control method is the quartz crystal micro balance method (QCM), which can be directly driven by the evaporation source, through the PID control loop drive baffle, keep the evaporation rate. As long as the instrument is connected with the system control software, it ca...
WhatsApp Online Chat!