Welcome to PYVAC!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

PUYUAN vakum COATING, produsen profesional saka mesin nutupi vakum ing China. Duwe fokus ing teknologi nutupi vakum saka 20 taun, kita perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo riset & pembangunan, teknologi nutupi, Manufaktur mesin, sales lan layanan nutupi bebarengan.
Kita ora mung dijupuk sistem manajemen kualitas ISO lan CE Product Certificate, nanging uga diduweni sawetara paten nasional majeng teknologi. Kanthi mbeta metu sistem manajemen kualitas ISO 9001 ing desain, Manufaktur, produksi lan pengawasan saka saben ...

NEWS

Service kita

We nyedhiyani layanan turnkey, kalebu riset film nutupi, peralatan kang R & D, desain, Manufaktur, instalasi, debugging, produksi nyoba, latihan personel lan pangopènan mesin ...

Generally, it can be divided into two types: in-situ measurement and off-site measurement. It is widely used in physical vapor deposition, such as microbalance, optical measurement and resistance measurement. The off-position measurement means that after the film is finished, the exercise...
What is physical evaporation? Describe the steps in briefly as following: Physical evaporation is to heat the substance to volatilize and then deposit its vapor on a predetermined substrate. Because the evaporation source must be heated and volatilized and under condition of vacuum, it is ...
Tampilan Online Chat!