Welcome to PYVAC!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

PUYUAN vakum COATING, produsen profesional saka mesin nutupi vakum ing China. Duwe fokus ing teknologi nutupi vakum saka 20 taun, kita perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo riset & pembangunan, teknologi nutupi, Manufaktur mesin, sales lan layanan nutupi bebarengan.
Kita ora mung dijupuk sistem manajemen kualitas ISO lan CE Product Certificate, nanging uga diduweni sawetara paten nasional majeng teknologi. Kanthi mbeta metu sistem manajemen kualitas ISO 9001 ing desain, Manufaktur, produksi lan pengawasan saka saben ...

NEWS

Service kita

We nyedhiyani layanan turnkey, kalebu riset film nutupi, peralatan kang R & D, desain, Manufaktur, instalasi, debugging, produksi nyoba, latihan personel lan pangopènan mesin ...

Mass Flowmeter, or MASS FLOW METER (abbreviated as MFM), is an instrument for accurately measuring gas flow. Its measurement value is not misaligned due to the fluctuation of temperature or pressure and does not require temperature and pressure compensation.   The mass flow cont...
Sputtering target material has the characteristics of high purity, high density, multi-component and uniform grain, which is generally composed of target blank and back plate. The target blank belongs to the core part of sputtering target material and is the target material bombarded by hi...
Tampilan Online Chat!