Welcome to PYVAC!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

PUYUAN vakum COATING, produsen profesional saka mesin nutupi vakum ing China. Duwe fokus ing teknologi nutupi vakum saka 20 taun, kita perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo riset & pembangunan, teknologi nutupi, Manufaktur mesin, sales lan layanan nutupi bebarengan.
Kita ora mung dijupuk sistem manajemen kualitas ISO lan CE Product Certificate, nanging uga diduweni sawetara paten nasional majeng teknologi. Kanthi mbeta metu sistem manajemen kualitas ISO 9001 ing desain, Manufaktur, produksi lan pengawasan saka saben ...

NEWS

Service kita

We nyedhiyani layanan turnkey, kalebu riset film nutupi, peralatan kang R & D, desain, Manufaktur, instalasi, debugging, produksi nyoba, latihan personel lan pangopènan mesin ...

Vacuum coating machine is one of the most widely used vacuum equipment in vacuum application industry at present. General vacuum chamber, vacuum unit, electrical control cabinet these three system as working principles. Vacuum chamber size is different according to the different products an...
1. Equipment grounding must be reliable and always check the electrical conductivity of the grounding device 2. The diffusion pump and the oil booster pump must be connected with the cooling water before heating, and the pump stops working, but the cooling water must not be cut off when th...
Tampilan Online Chat!