Welcome to PYVAC!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

PUYUAN vakum COATING, produsen profesional saka mesin nutupi vakum ing China. Duwe fokus ing teknologi nutupi vakum saka 20 taun, kita perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo riset & pembangunan, teknologi nutupi, Manufaktur mesin, sales lan layanan nutupi bebarengan.
Kita ora mung dijupuk sistem manajemen kualitas ISO lan CE Product Certificate, nanging uga diduweni sawetara paten nasional majeng teknologi. Kanthi mbeta metu sistem manajemen kualitas ISO 9001 ing desain, Manufaktur, produksi lan pengawasan saka saben ...

NEWS

Service kita

We nyedhiyani layanan turnkey, kalebu riset film nutupi, peralatan kang R & D, desain, Manufaktur, instalasi, debugging, produksi nyoba, latihan personel lan pangopènan mesin ...

Mirror/glass coating production line is shipped to our customers
With the soon coming new year 2020, people are all very happy.  Our Puyuan also very happy because we make a successfully delivery of mirror/glass coating production line to our customer.  Customer is very satisfied with our delivery.  We firmly believed that our vacuum coating machine c...
Warmly welcome our India customer come for visiting our factory
Our India customer came to visit us for checking PVD vacuum coating machines on Jan. 3rd, 2020.  Our kind customers brought their product to us and very kindly to tell us their requirements in details.  Thanks for our customers coming and their trust, we showed our coating machines and the ...
Tampilan Online Chat!