Welcome to PYVAC!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

PUYUAN vakum COATING, produsen profesional saka mesin nutupi vakum ing China. Duwe fokus ing teknologi nutupi vakum saka 20 taun, kita perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo riset & pembangunan, teknologi nutupi, Manufaktur mesin, sales lan layanan nutupi bebarengan.
Kita ora mung dijupuk sistem manajemen kualitas ISO lan CE Product Certificate, nanging uga diduweni sawetara paten nasional majeng teknologi. Kanthi mbeta metu sistem manajemen kualitas ISO 9001 ing desain, Manufaktur, produksi lan pengawasan saka saben ...

NEWS

Service kita

We nyedhiyani layanan turnkey, kalebu riset film nutupi, peralatan kang R & D, desain, Manufaktur, instalasi, debugging, produksi nyoba, latihan personel lan pangopènan mesin ...

Magnetron sputtering coating is one of the indispensable technologies in modern industry. Magnetron sputtering coating is widely used in transparent conductive film, optical film, superhard film, corrosion resistant film, magnetic film, reflection reducing film, antireflection film and various de...
Vacuum evaporation coating is a technology to obtain film by heating and evaporating a substance on the surface of substrate material under vacuum condition. The evaporated material is called evaporation material. Evaporation coating was first proposed by M.Faraday in 1857. After more...
Tampilan Online Chat!