Welcome to PYVAC!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

PUYUAN vakum COATING, produsen profesional saka mesin nutupi vakum ing China. Duwe fokus ing teknologi nutupi vakum saka 20 taun, kita perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo riset & pembangunan, teknologi nutupi, Manufaktur mesin, sales lan layanan nutupi bebarengan.
Kita ora mung dijupuk sistem manajemen kualitas ISO lan CE Product Certificate, nanging uga diduweni sawetara paten nasional majeng teknologi. Kanthi mbeta metu sistem manajemen kualitas ISO 9001 ing desain, Manufaktur, produksi lan pengawasan saka saben ...

NEWS

Service kita

We nyedhiyani layanan turnkey, kalebu riset film nutupi, peralatan kang R & D, desain, Manufaktur, instalasi, debugging, produksi nyoba, latihan personel lan pangopènan mesin ...

If there is a layer of dust in the vacuum coating, it will affect the overal effect of vacuum coating film, then how to reduce the dust during vacuum coating? The target material shall meet the necessary purity requirements Pay attention to the cleanliness of the environment after the sampl...
Magnetron sputtering is a deposition technology involving a gaseous plasma which is generated and confined to a space containing the material to be deposited – the ‘target’. The surface of the target is eroded by high-energy ions within the plasma, and the liberated atoms travel through the...
Tampilan Online Chat!